Ledig stilling teknisk rådgiver i IKT ORKidé   

Er du god på Citrix, skytjenester og IKT infrastruktur? 

Da vil vi ha deg med på laget vårt! 

Samhandling IKT ORKidé - Klikk for stort bilde

Hvem er vi? 

Vi er kommunene på Nordmøre som i 1997 etablerte et interkommunalt IKT-samarbeid, IKT ORKidé. IKT Orkidé skal jobbe for moderne IT-tjenester for 15.000 ansatte og elever, samt 80.000 innbyggere og næringsliv. 

Målet er å samarbeide om felles utfordringer for å oppnå felles løsninger som blir rimeligere, implementeres raskere, har bedre kvalitet og gir målbare gevinster ute hos kommunene. IKT samarbeidet har et mål om å være helt i front på innovasjon og ny teknologi for å kunne gi best mulige tjenester til publikum, næringsliv og ansatte i Nordmørskommunene. 
  

Kvalifiserte kandidater oppfordres til å søke snarest da vi intervjuer fortløpende. 

 

Hvem leter vi etter? 

Du er en erfaren IKT medarbeider som kan drive arbeidsoppgaver alene og i team og vil være med på å videreutvikle hele vår tekniske løsning. Du har god faglig kompetanse, er selvstendig og god til å samarbeide, og liker et høyt aktivitetsnivå. Du har gjerne erfaring fra DevOps miljøer eller kjenner til kulturen. 

 

Muligheter 

Dette er en arbeidsplass der du kan få mye ansvar, muligheter til å påvirke og store muligheter til å vokse. Våre ansatte er vår viktigste ressurs og vi har hele tiden et mål om være helt i tet på de tekniske fagområdene som vi anser som enten innovative eller forretningskritiske. For å få til dette forventer vi at du reiser ut og får inspirasjon og deltar på andre kurs og samlinger. 

 

Om stillingen  

Stillingen inngår i en stab som yter teknisk bistand og rådgivning i alle våre felles prosjekter, samt drifter våre løsninger i tett samarbeid med våre leverandører og kunder. Vi bygger et sterkt kompetansemiljø med store muligheter for videre faglig utvikling. Som ansatt i en spennende offentlig arbeidsplass så blir du del av et stort fagmiljø, du får en god pensjonsordning, konkurransedyktige betingelser, en solid og trygg arbeidsplass med store muligheter for å vokse. 

 

Dette er noen av satsningsområdene som vi nå vil styrke: 

  • Citrix Netscaler 
  • Citrix Endpoint Management 
  • Citrix Virtual Apps and Desktops 
  • Kunnskap om integrasjoner mellom systemer 
  • Microsoft Azure 
  • Microsoft Intune 
  • Kunnskap om krav som skal stilles til SaaS løsninger 

 

Stillingen rapporterer til Driftsleder i IKT ORKide og har for tiden arbeidssted i Kristiansund sentrum. 
Ansettelse skjer etter kommunalt avtaleverk og på de vilkår som framgår av lover, reglement og tariffavtaler. 

Det tas forbehold om endring av tjenestested, ansvars- og arbeidsområde samt eventuelle tilpasninger i stillingens innhold etter kommunens skiftende behov. Vi vil derfor kreve høy fleksibilitet av våre ansatte. 

 

Har du spørsmål om stillingen? Ta kontakt med: 

  • Øyvind Taknæs, Driftsleder IKT ORKidé. 93005123 
  • Steinar Holm, Daglig leder IKT ORKidé. 91591308  

 

Søknad med CV sendes på epost til stilling@iktorkide.no  

Søknadsfrist: 22. Oktober