Stillingsutlysning teknisk rådgiver

Er du god på skytjenester og integrasjoner?
Da vil vi ha deg med på laget vårt!

Søknadsfrist: 22.03.2019

Samhandling IKT ORKidé - Klikk for stort bilde

Hvem er vi?

Vi er kommunene på Nordmøre som i 1997 etablerte et interkommunalt IKT-samarbeid, IKT ORKidé. IKT Orkidé skal jobbe for moderne IT-tjenester for 12.000 ansatte og elever, samt 60.000 innbyggere og næringsliv.

Målet er å samarbeide om felles utfordringer for å oppnå felles løsninger som blir rimeligere, implementeres raskere, har bedre kvalitet og gir målbare gevinster ute hos kommunene. IKT samarbeidet har et mål om å være helt i front på innovasjon og ny teknologi for å kunne gi best mulige tjenester til publikum, næringsliv og ansatte i Nordmørskommunene.

Kvalifiserte kandidater oppfordres til å søke snarest da vi intervjuer fortløpende.

Hvem leter vi etter?

Du er en erfaren IKT medarbeider som kan drive arbeidsoppgaver alene og i team og vil være med på å videreutvikle hele vår tekniske løsning. Du har god faglig kompetanse, er selvstendig og god til å samarbeide og liker et høyt aktivitetsnivå. Du har gjerne erfaring fra DevOps- miljøer eller kjenner til kulturen. Du kan skrive kode, kan versjonskontroll og ønsker å lære mer.

 

Muligheter

Dette er en arbeidsplass der du kan få mye ansvar, muligheter til å påvirke og store muligheter til å vokse. Våre ansatte er vår viktigste ressurs og vi har hele tiden et mål om være helt i tet på de tekniske fagområdene som vi anser som enten innovative eller forretningskritiske. For å få til dette forventer vi at du reiser ut og får inspirasjon og deltar på andre kurs og samlinger.

 

Om stillingen 

Stillingen inngår i en stab som yter teknisk bistand og rådgivning i alle våre felles prosjekter, samt drifter våre løsninger i tett samarbeid med våre leverandører og kunder. Vi bygger et sterkt kompetansemiljø med store muligheter for videre faglig utvikling. Som ansatt i en spennende offentlig arbeidsplass så blir du del av et stort fagmiljø, du får en god pensjonsordning, konkurransedyktige betingelser, en solid og trygg arbeidsplass med store muligheter for å vokse.

 

Dette er teknologi du allerede kan eller får lære mer om hos oss

 • Kunnskap om integrasjoner mellom systemer
 • Skalering og kapasitetsplanlegging Azure
 • Automatisering av tjenester
 • Lage integrasjoner fra bunnen av
 • Tilrettelegging for maskinlæring og AI
 • Tilrettelegging gjenbruk av data
 • Skrive om infrastruktur som kode
 • Microsoft Azure, Azure functions
 • Identitet- og autentisering
 • Kunnskap om krav som skal stilles til SaaS løsninger

 

Arbeidsvilkår

Stillingen rapporterer til Driftsleder i IKT ORKide og har for tiden arbeidssted i Kristiansund sentrum, men er åpen for kontorsted «Nordmøre».

Ansettelse skjer etter kommunalt avtaleverk og på de vilkår som framgår av lover, reglement og tariffavtaler.

Det tas forbehold om endring av tjenestested, ansvars- og arbeidsområde samt eventuelle tilpasninger i stillingens innhold etter kommunens skiftende behov. Vi vil derfor kreve høy fleksibilitet av våre ansatte.

 

Har du spørsmål om stillingen? Ta kontakt med:

 

 • Øyvind Taknæs, driftsleder IKT ORKidé. 93005123 (lenke)
 • Steinar Holm, daglig leder IKT ORKidé. 91591308  (lenke)
 • Søknad med CV sendes på epost til stilling@iktorkide.no
 • Vitnemål og annen dokumentasjon skal framvises ved eventuelt intervju.

Søknadsfrist: 22.03.2019

Kontaktinformasjon

Øyvind Taknæs
Leder driftsteam
E-post
Mobil 930 05 123